Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azmal.pl

ensoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... jak większość graczy ... poczułem się wyjebany... Zresztą :

- 2.12 - Start Serwera przełożony z 18 na 16

( Godzina 22:15 ) OFF

- 3.12 - Start serwera około godziny 11 : 20 godzina 18:00 OFF Godzina 20 ON 22 OFF

" Ok:) jest dobrze...

1. Serwer żyje

2. Robimy przez noc do rana

3. Mamy wszystkie kopie, cofek nie będzie

4. Kon naprawiony

5. Zabezpieczenia nowe

6. Nowa konfiguracja = stabilność... miejmy nadzieje... ale nic nie gwarantujemy bo nie wiemy jak się zachowa przy ataku 9gb/s jaki to miał miejsce

7. Jest git i dziękuje za cierpliwość a nie uciekanie od razu i hejtowanie.

Online będzie pewnie jutro do południa i będzie już bez bugów oraz stabilnie. "

- Od. 13 - 18 ON Do dzisiaj OFF

+

Serwer miał być zrobiony ok. 20-22 dnia. 5.06

Prezes pisał ze serwer ON ( leciał w chuja )

W Gratisie dostaliśmy wiadomość ze idą spać :) bo 3 dni nie spali :) ( a host Ovh wyłączył im serwer na 8h ) wiec 8h przepierdolili :)

Dzisiaj ... Był już gruby post : Nasz serwer jak i zabezpieczenia nie są w stanie powstrzymać ataków na serwer

Aby zapewnić wam komfortowe i dogodne warunki gry start serwera odbędzie się o podanie wyżej dacie i godzinie. Wszystkie Konta,Postacie,EQ,SM nie ulegną zmianie mamy Aktualną kopie Bazy.

W tym czasie usprawnimy jeszcze nasz serwer aby był jeszcze bardziej ci

ekawszy i rozgrywka na nim była jeszcze bardziej zachęcająca .

Administracja nie śpi dopracujemy swój serwer do perfekcyjnego stanu i napewno przy nowej dacie startu zostaniecie oczarowani tym jak serwer został zrobiony

Forum zostanie włączone za ok 2-3 dni i tam będziecie mogli podziwiać naszą prace i sami dawać pomysły które może akurat staną się dobre i zostaną dodane na serwer

Robilismy co mogliśmy...

Pewnie zapytacie skąd pewność, że 21 ruszymy i skąd ta data?

Otóż wyjaśniam. Około 15-20 Dostaniemy wypłaty z roboty i zmienimy serwerownie na nową gdzie już mamy obgadane zabezpieczenia przeciw DDoS, które są pewne i zapewnią 100% bezpieczeństwo i stabilność serwerowi... Niestety wymaga to dosyć dużego nakładu pieniędzy, których nie posiadamy na tą chwilę stąd ta data.

Zmieni się też całkiem adres serwera i będziecie musieli pobrać nakładkę lub całego clienta..

Więcej informacji jutro...

Dla tych co nie zrozumieli przesłania Serwer znów będzie ON-LINE

21 Grudnia 2012r ""

Tak więc dziękujemy za 15h łącznie gry... na tym serwerze i życzę powodzenia że ktoś jeszcze na nim zagra :)

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Opublikowano

Tak :) Nie sądze by 21 grudnia we Święta ktoś chciał grać jeżeli Team jeci w chuja :)

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Opublikowano

Ja pier*ole. To że ich atakują to nie jest ich wina, czepiacie się ich - postacie swój i powstrzymajcie DDoSy. ( o ile będą na tyle dobre aby je DDoSować. )

Ja na serwerze wraz z kolegami zagram ;>

Pozdrawiam i zapraszam do Shinsoo

Kamos

Ps. : To raczej dyskusja a nie prezentacja. Do przeniesienia lub zamknięcia.

empty

Opublikowano

@xKaMoS czy prezentacja zawsze musi być pozytywna ... zrobili z ludzi chuja i tyle

Poza tym wiedzieli co kupuja :)

Opublikowano

@xKaMoS czy prezentacja zawsze musi być pozytywna ... zrobili z ludzi chuja i tyle

Poza tym wiedzieli co kupuja :)

Ależ któż mógł przewidzieć iż siła DDoSów będzie sięgająca 2,5 miliona pakietów na sekundę? A być może i więcej...

Ja twierdze iż to nie ich wina, poczekajcie a zobaczycie zabezpieczony przed DDoSami, ulepszony serwer ;>

empty

Opublikowano

@xKaMoS Płaci Ci ktoś za tą postawe ... ? Chyba że lubisz być jebany przez kogoś kto pisał : Przenosimy się o 20-22 na lepszą maszyne ... czyli na co na serwer który bedzie oplacony dopiero 21 grudnia ? czy ki chuj .... Pakiety może nie zależały od nich ale po :

1) po 21 grudnia nadal bedzię DDoS'owany serwer

2) Administracja pisze ze maja slabych techników i nie ogarów :)

3) Jebali wszystkich bez mydla od początku... bo pisząc Serwer już jest naprawiony, stabilny, bez awaryjny, zabezpieczony tak naprwde był jedną wielką gąbką która chłonęła kolejne pakiety :)

Opublikowano

Łee no panowie , z czym do ludzi myślisz że gdyby wiedzieli iż dostaną tyle pakietów to by odpalali wgl serwer na maszynie którą aktualnie posiadają , no chyba nie. Ochłońcie bo widać że post pisany z czystej złości że już sobie dzisiaj nie poexpisz haha. Ja osobiście nie żyje tylko na komputerze i nie gram 24/7 więc 2 tygodnie dam rade wytrzymać . Pozatym daty przekładali i godziny również podawali bo starali sie coś jeszcze zrobić żeby tacy ludzie jak autor tematu mogli sobie jeszcze pograć . Pozatym czy dyskusje na temat serwera nie tworzymy od 30 dni po starcie . ? Bo mi się wydaje że serwer miał co najwyżej 4dni max 7-8 (Wliczając beta testy ) Jeżeli mam racje to do kosza ów temacik . :)<3

Zapraszam 21 Grudnia do Jinno chętnie zagram w gronie prawdziwych ,,graczy'' .

3.png

Toshiro | Ninja Dagger | 1lvl+ | Gildia : Nie mam .

| Osetho

|

Opublikowano

@xKaMoS Płaci Ci ktoś za tą postawe ... ? Chyba że lubisz być jebany przez kogoś kto pisał : Przenosimy się o 20-22 na lepszą maszyne ... czyli na co na serwer który bedzie oplacony dopiero 21 grudnia ? czy ki chuj .... Pakiety może nie zależały od nich ale po :

1) po 21 grudnia nadal bedzię DDoS'owany serwer

2) Administracja pisze ze maja slabych techników i nie ogarów :)

3) Jebali wszystkich bez mydla od początku... bo pisząc Serwer już jest naprawiony, stabilny, bez awaryjny, zabezpieczony tak naprwde był jedną wielką gąbką która chłonęła kolejne pakiety :)

Nikt mi za nic nie płaci, czytaj posty i tyle.

Na nowej maszynie mają być filtry. ;)

Ja nie zamierzam się kłócić. Czekam na serwer oraz pozdrawiam. ;>

empty

Opublikowano

@ Hitsugayaa moze i pisze sie po 30 dniach ale serwe wstępnie mówiąc ustąpił po 3-4 ( bety i tak nie licze ) więc można śmiało pisać zresztą tyle osób hejtowało że nie sadze by ich wiecej było niż teraz chyba ze przez ten " Magiczny czas " Świąt ludzie zapomną ze było cos takie jak Azmal.pl ;)

Opublikowano

Nikt mi za nic nie płaci, czytaj posty i tyle.

Na nowej maszynie mają być filtry. ;)

Ja nie zamierzam się kłócić. Czekam na serwer oraz pozdrawiam. ;>

Kolega słusznie mówi , ale aż mnie krew zalewa gdy widze jak administracja sie stara by gracze mieli jak najlepiej a oni maja to głeboko w poważaniu .

Również się pożegnam bo hejterowi i tak nie przetłumaczysz . Pzdr . Do 21 g . <3

3.png

Toshiro | Ninja Dagger | 1lvl+ | Gildia : Nie mam .

| Osetho

|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...